30 d’abr. 2012

Concurs escolar de dibuix sobre els indians



El gOvi amb la col•laboració de la Regidoria d’Ensenyament, la de Comerç, la Biblioteca Ernest Lluch i la Llibreria Index ha organitzat la segona edició del concurs escolar de dibuix que enguany portarà el tema “M’agrada Vilassar de Mar: els indians”. El termini de lliurament de treballs anirà del 21 al 25 de maig.


La II Fira d’indians serà una bona inspiració per als participants al concurs, alumnes de primària (de 1r a 6è) residents a Vilassar de Mar o que pertanyin a centres escolars del municipi. El concurs compte amb tres premis per a cada cicle de primària: inicial, mitjà i superior. Els dibuixos participants s’hauran de lliurar als respectius centres educatius o a l’Ajuntament i Biblioteca en cas de no ser de cap escola del municipi. Las bases completes del concurs son:

BASES PER AL CONCURS ESCOLAR DE DIBUIX SEGONA EDICIÓ ANY 2012

TEMA: M'AGRADA VILASSAR DE MAR: ELS INDIANS

1. PARTICIPANTS

Es podran presentar tots els alumnes de primària residents a Vilassar de Mar o pertanyents als centres escolars de Vilassar de Mar. Alumnes de 1r a 6è de primària.

2. TÈCNICA

Totalment lliure. Es pot emprar qualsevol tipus de tècnica (aquarel•les, llapis, ceres, temperes, etc.) sempre que s'adaptin al format de cartolina o paper DIN A-4.

3. TEMA

El tema serà "M'AGRADA VILASSAR DE MAR: ELS INDIANS", aprofitant el marc de la Fira d’Indians dels dies 19 i 20 de maig.

4. PRESENTACIÓ

Al revers del dibuix, s'indicarà el nom de l'autor, el títol, un número de telèfon de contacte, població i/o el col•legi a què pertany. Els dibuixos es poden lliurar en els respectius centres educatius del poble, a Can Bisa (C/ Montserrat, nº 8), de dilluns a divendres de 9 a 14h i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, de dilluns a divendres de 16 a 21 h. El termini de lliurament serà del 21 al 25 de maig.

5. JURAT

El jurat estarà compost pel President i un altre membre del gOvi, una persona relacionada amb el món artístic i representants de l'Ajuntament de Vilassar de Mar. La decisió del jurat es farà pública a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i a la pàgina web del gOvi: www.goviweb.net i també de forma personal als guanyadors.

6. PREMIS

Es lliuraran tres premis per cada cicle de Primària: Inicial, Mitjà i Superior. Els premis es lliuraran en un acte que se celebrarà a la Biblioteca el dia 8 de juny a les 19h, al qual estaran convidats tots els participants en el concurs i en el curs del qual tindran l'oportunitat de comentar amb els representants municipals la seva visió del municipi i elevar les seves peticions. Tots els participants comptaran amb un obsequi que es lliurarà a l'entrada de l'esmentat acte.

7. ELS DIBUIXOS

Els dibuixos premiats quedaran en propietat del gOvi, reservant-se el dret de publicació, i sempre esmentant a l’autor/a.

8. EXPOSICIÓ

Amb els dibuixos premiats i altres de seleccionats es farà una exposició pública a la Biblioteca Municipal, que s'inaugurarà el dia de l'acte de lliurament de premis.

9. DEVOLUCIONS

Els dibuixos no premiats es podran recollir a la seu social del gOvi, C/ Sant Sebastià, nº 29 de l’11 al 15 de juny de 2012. El material no reclamat, quedarà a propietat del gOvi.

10. RESOLUCIÓ FINAL

El jurat resoldrà qualsevol incidència que pugui produir-se. Aquesta serà irrevocable. L'entitat organitzadora no es fa responsable de qualsevol pèrdua fortuïta que pugui produir-se. El fet de participar en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.