9 de maig 2011

Reunions amb partits polítics: PSC

El Grup d’Opinió Vilassar de Mar, amb motiu de la proximitat de les eleccions municipals, ha volgut contactar amb els diferents partits polítics del municipi per tal d’explicar inquietuds dels vilassarencs i conèixer, al mateix temps i de mes a prop, els seu punt de vista sobre el futur i les prioritats del nostre municipi.

Volem manifestar que, encara que en aquestes reunions es profunditzi en diferents aspectes de les visions polítiques i de programa de cadascun dels partits, el Govi no expressarà el detall de les mateixes ja que pensem que podria interferir en la campanya electoral, per la qual cosa ens limitarem a explicar el que considerem grans trets d’actuació.



El dijous 28 d’abril varem tenir una reunió amb l’Enric Flamerich i la Carme Ramón, cap i segona de la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya. Volem agrair-los la predisposició manifestada per la trobada així com l’interès per la tasca del nostre grup.
L’Enric i la Carme ens van explicar que el principal objectiu pel PSC de Vilassar de Mar es promocionar les polítiques d’esquerra posant com a prioritat les persones. Això implica un compromís de comunicació continua i transparent amb els ciutadans que avui en dia no existeix. La proximitat amb la gent, serveis de qualitat als ciutadans i accions directes per estimular l’economia local son també objectius prioritaris del PSC.
En referència a la globalitat del municipi consideren que s’ha de treballar per aconseguir una identitat pròpia per Vilassar de Mar, que ens diferenciï i que estigui basada en els seus principals actius,el mar, les plantes i la flor.
També van manifestar que estan oberts als altres partits polítics que tinguin en compte i s’interessin per objectius similars.

La reunió va ser molt distesa, oberta i plural, enfocant diferents temes i problemes que afecten a Vilassar de Mar. Grup d’Opinió Vilassar de Mar -gOvi- 05/2011.